KOME JE MAYBE BABY NAMENJEN?

Jedan proizvod, brojne namene

Maybe Baby™ je proizvod koji treba da ima svaka žena! Evo ko sve može da koristi ovaj mini-mikroskop:

Parovi koji žele decu
Sa preciznošću od 96-98%, Maybe Baby™ je idealan za lako i pouzdano određivanje plodnih i neplodnih dana.

Parovi koji ne žele decu
Veliki broj parova koristi Maybe Baby™ kao preventivno sredstvo jer preciznije od većine drugih metoda, a uz to na jednostavan način, određuje plodne i neplodne dane.

Parovi koji žele decu ali imaju problema i potrebno je da znaju kad je začeće najverovatnije
Jedan od šest parova na svetu ima problem sa začećem. Čak i parovi koje odlikuje normalan nivo plodnosti imaju 25% šanse da začnu. Maybe Baby™ pomaže da bolje razumete vaše telo i otkrijete koji dani su najpovoljniji za polni odnos u cilju začeća.

Parovi koji žele da povećaju verovatnoću rađanja deteta željenog pola
Da, uz pomoć Maybe Baby™ može se, u izvesnoj meri, uticati na pol deteta! Ako se zna dan ovulacije, može se znatno povećati mogućnost rađanja deteta željenog pola. Dečaka, ako je polni odnos na dan ovulacije, ili devojčice ako je polni odnos 2-4 dana pre ovulacije. Pročitajte više o ovoj metodi ovde.

Žene koje žele da redovno prate svoj mesečni ciklus i funkciju svojih jajnika u cilju blagovremenog otkrivanja ili sprečavnja mogućih poremećaja
Svaka žena treba da ima jednostavan a pouzdan i precizan način da prati  funkciju svojih jajnika. U ovome Maybe Baby™ praktično nema alternativu.

Roditelji koji žele da tome nauče svoju ćerku koja stupa u period polne zrelosti
Prvu menstruaciju devojčice dobijaju između desete i petnaeste godine života. Teško je očekivati od tako mladih osoba da počnu da prate svoje menstruacione cikluse i nauče više o polnoj zrelosti i svim mogućim posledicama stupanja u seksualne odnose. Poklon u vidu Maybe Baby™ mikroskopa je brojnim tinejdžerkama pomogao da se informišu o prirodi menstruacionog ciklusa i plodnim i neplodnim danima. Današnje društvo vrši veliki pritisak na tinejdžerke i granica stupanja u seksualne odnose se značajno snizila u odnosu na period od pre 20-ak godina. U osnovnim školama u Srbiji, oko 2% učenica je seksualno aktivno, dok je u srednjim školama taj procenat blizu 20%. Godišnje se u Srbiji registruje oko 16.000 adolescentskih trudnoća, a više od 90% njih je neplanirano i završi se abortusom. Žene koje su abortirale svoju prvu trudnoću imaju 37% veće šanse za prevremeni porođaj svoje bebe. U slučaju komplikacija prilikom izvođenja abortusa, žena može da ostane sa trajnim problemima da ostane u drugom stanju kasnije. Svaki roditelj treba o ovome da razmišlja!

Devojke koje stupaju u period polne zrelosti
Maybe Baby™ je prijatelj svake žene! Ukoliko znate sa preciznošću kada su vam plodni i neplodni dani možete značajno da smanjite šansu za neželjenom trudnoćom. Uvek je pametno koristiti prezervativ ili neko drugo kontraceptivno sredstvo, ali treba imati na umu da ni prezervativi ni kontraceptivne pilule ne pružaju 100% zaštitu!

Žene koje žele da aktivno učestvuju u planiranju porodice
Odlučite kada ćete da ostanete u drugom stanju! Isplanirajte da rodite svoje drugo ili treće dete u određenom periodu posle prethodne bebe, ako ne želite da između braće i sestara  bude prevelika razlika u godinama. Pročitajte i kako da uz pomoć Maybe Baby™ mikroskopa utičete na pol vašeg deteta!

Žene sa neredovnim ciklusom
Mini-mikroskop Maybe Baby™ je idealno pomoćno sredstvo za sve žene koje imaju neredovan ciklus. Redovnom upotrebom znaćete tačno kad je nastupila ovulacija.

Parovi koji vode računa o kućnom budžetu
Maybe Baby™ je najpovoljniji način za određivanje plodnih i neplodnih dana – on praktično nema alternativu

Parovi koji žele da imaju intiman život bez stresa
Brojni parovi koji nemaju potrebu da koriste prezervative ili kontraceptivne pilule a ipak žele da planiraju porodicu koriste Maybe Baby™ za određivanje plodnih i neplodnih dana.

Brojni parovi koji nemaju potrebu da koriste prezervative ili kontraceptivne pilule a ipak žele da planiraju porodicu koriste Maybe Baby™ za određivanje plodnih i neplodnih dana.
Bazalna temperatura zahteva specijalan termometar, ne daje uvek preciznu informaciju o bazalnoj temperaturi a pritom informiše ženu o upravo završenoj ovulaciji – što je podatak koji se ne može koristiti za kontracepciju, a samo delimično je koristan za planiranje trudnoće.

Žene koje ne žele da koriste hemijska sredstva za kontracepciju i prihvate rizik štetnog uticaja
Zahvaljujući velikoj preciznosti Maybe Baby™mikroskopa u određivanju plodnih i neplodnih dana, brojne žene ga koriste kao pomoćno kontraceptivno sredstvo.

Parovi koji žele prirodan metod kontracepcije i za vreme plodnih dana korišćenje prezervativa ili uzdržavanje od polnog odnosa
Preciznim određivanjem plodnih dana, parovi koji koriste Maybe Baby™ mikroskop mogu u tom periodu koristiti prezervativ ili se uzdržati od polnog odnosa.

Žene koje više ne prihvataju psihološke promene izazvane pilulama
Kontraceptivne pilule mogu da imaju brojne neželjene posledice. Ukoliko korišćenje prezervativa iz nekog razloga nije moguće, ili se želi postići još veća sigurnost (prezervativi ne pružaju 100% zaštitu) – Maybe Baby™ mikroskop pomaže u preciznom određivanju plodnih dana.