BEZ ALTERNATIVE

PREDNOSTI MIKROSKOPA MAYBE BABY™

Maybe_Baby_uputstvo_web GINEKOLOŠKI PREGLED?

Pregled kod ginekologa je metoda sličnog stepena pouzdanosti (ni ova metoda ne daje 100% tačne rezultate), ali je nepraktična jer zahteva konstantne (iz dana u dan, ili svaka dva dana) preglede kod ginekologa ili odlaske u laboratoriju. Ginekološki pregledi mogu biti komplementarna metoda uz korišćenje Maybe Baby™ mikroskopa, koji je mnogo praktičnije i neuporedivo jeftinije rešenje!

URIN TESTOVI?

Urin testovi takođe daju sličan stepen pouzdanosti rezultata, ali su skuplja varijanta jer se troše – svakog meseca morate kupiti novo pakovanje. Nepraktični su za korišćenje a i manje higijenski. Maybe Baby™ mikroskop je veličine ruža za usne (oko 2×7 cm), možete ga poneti sa sobom i koristiti bilo gde (uz obavezno pridržavanje uputstva), baterije traju 2-3 godine – a pritom su jeftine i lako se menjaju.

PRAĆENJE BAZALNE TEMPERATURE?

Praćenje mesečnog ciklusa merenjem “bazalne telesne temperature” je nepouzdano, jer obaveštava ženu o ovulaciji 1-2 dana nakon završene ovulacije, što u kontraceptivnom smislu znači da je mogla ostati u drugom stanju i ako je imala odnos 4 do 5 dana pre uočenog porasta bazalne telesne temperature.

KALENDARI, RAČUNARSKI PROGRAMI I APLIKACIJE?

Razni kompjuterski programi i kalendari kojima se „izračunava“ dan ovulacije podrazumevaju uredan mesečni ciklus žene i ne obuhvataju činjenicu da na mesečni ciklus utiču, kako psihički i fizički život žene, tako i klimatski faktori.

SLIČNI UREĐAJI ISTE NAMENE?

Maybe Baby™ mikroskop u odnosu na konkurenciju ima brojne prednosti na koje smo, kao konstruktori, naročito ponosni:

– Izuzetno kvalitetna optika, optimalan odnos uvećanja i vidnog polja mikroskopa (3-5 mm) omogućava lako očitavanje rezultata.

– Očitavanje rezultata „kristalizacije pljuvačke“, odnosno uočavanje tačkaste ili paprataste strukture je brzo i pouzdano kod Maybe Baby™ mikroskopa jer je hod okretanja okulara kod izoštravanja slike ograničen. Na taj način se nepogrešivo uočava „prava slika“ kristalizacije i izbegnuta je bilo kakva mogućnost da se slika „izgubi“, što je čest slučaj kod drugih sličnih uređaja.

– Neki od konkurentskih proizvoda nemaju integrisano osvetljenje već morate mikroskop okrenuti ka izvoru svetla. Maybe Baby™ mikroskop je apsolutno autonoman, što znači da poseduje integralno osvetljenje koje omogućava korisnici upotrebu bilo kad i bilo gde, bez obzira na stanje osvetljenosti okoline.

– Naš proizvod ima izuzetno dug vek trajanja baterija (2-3 godine) a one se lako daju zameniti. U pitanju su standardne dugmaste baterije SR44 koje se koriste u ručnim satovima. Od svih sličnih uređaja, jedino Maybe Baby™ ima pozlaćene konektore koji sprečavaju pojavu patine i time otklanjaju mogućnost prekida strujnog kola.

– Neograničen vek trajanja uređaja bez posebnog održavanja.